A do të mund të jetonit edhe ju në këtë qytet simpatik të Kosovës?

Suhareka është padyshim njëri nga qytetet më simpatike në Kosovë


Suhareka është qytet që ndodhet vetëm 18 kilometra larg nga Prizreni dhe 57 kilometra larg nga kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, shkruan GazetaMetro.

Ky qytet sipas të dhënave të fundit ka rreth 60 mijë banorë dhe ka 42 fshatra.

Një pjesë e madhe e popullsisë jetojnë në perëndim dhe kjo e bën Suharekën si njërin nga qytetet me shkallën më të ulët të varfërsië në Republikën e Kosovës.

Ky qytet është zhvilluar shumë viteve të fundit, ndërsa ajo që e bën të veçantë Suharekën është ambienti shumë i pastër.

Më poshtë ua sjellim disa fotografi të bukura që dëshmojnë se Suhareka është njëri nga qytetet më simpatike në territorin e Kosovës.