AAK-ja kritikon për mospunë Qeverinë Kurti: Zhurmën e ka si tupan e punën kërkah

Shefi i grupit parlamentar nga radhët e AAK-së, Besnik Tahiri në një konferencë për media ka kritikuar punën e derimëtashme të qeverisë Kurti.


AAK e ka akuzuar Qeverinë Kurti për mungesë të programit qeverisës.

Tahiri ka thënë se Qeveria Kurti po dëshmon që “zhurmën e ka si tupan e punën kurrkah”.

“Jemi në përmbyllje të muajit të parë të Qeverisë Kurti dhe ende nuk kemi program qeverisës. Kjo është shqetësuese”, ka thënë Teuta Haxhiu nga kjo parti. “Kemi parë shfaqje populiste dhe të nepotizmit. Kemi parë një vendim të padrejtë më të cilin u mbyll gastronomia dhe u vendos ora policore”, u shpreh ai. /Reporteri.net.