AAK kufizon fushatën parazgjedhore në pesë ditë

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se partia e tij do të kufizojë fushatën konvencionale për zgjedhjet lokale të tetorit, në pesë ditë.


Ai ka thënë se kjo parti është pajtuar që ta zhvillojë fushatën “në përputhje të plotë me kriteret dhe rekomandimet për parandalimin e përhapjes së virusit”.

Haradinaj ka njoftuar se fushata do të bëhet në rrugë digjitale.

Partitë opozitare kanë kërkuar shkurtimin e fushatës për zgjedhjet për shkak të situatës me pandeminë, por nuk kanë arritur të dalin me një vendim.

Zgjedhjet pritet të mbahen më 17 tetor.