Aksident në Emergjencën e Pejës, babai ishte duke e dërguar fëmijën në spital

Në orët e para të mëngjesit të sotëm në spitalin rajonal të Pejës ndodhi një aksident në hyrje të emergjencës.


Një qytetarë duke sjellë fëmijën e tij në spital nga shpejtësia nuk arriti të frenoj me kohë dhe ka dëmtuar hyrjen e emergjencës.

Fatmirësisht nga ky aksident nuk ka pësuar askush, ndërsa dëmet materiale nuk janë të mëdha.