Albini në Zvicër, shqiptarët bëjnë foto me të

Lideri i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Albin Kurti po qëndron në Zvicër.


Ai me anëtarë tjerë të partisë, gjatë fundjavës që e lamë pas, ka mbajtur dy tryeza me profesionistë shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në Zvicër, konkretisht në Bazel dhe në Aargau.

Pas takimit, me Kurtin patën rastin të fotografohen përkrahësit e tij.