Ambasadori i Kosovës në Gjermani: Jemi afër njohjes reciproke të patentë shoferëve

Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj po vazhdon takimet në lidhje me njohjen e patentshoferëve të Kosovës.


Së fundmi ai ka takuar edhe drejtorin ministeral në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

Cufaj me këtë rast, përmes një shkrimi në rrjetin e tij social Facebook ka thënë se janë afër njohjes reciproke të patentshoferëve.

Shkrimi i Cufajt:

Takim Pune me z. Guido Zielke, Drejtorin Ministeral në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

Jemi afër njohjes reciproke të Patentshoferëve!