Anita Haradinaj për pritjen në aeroport: Vajzat me minifunde nuk po shkonin në xhami

Pritja nga disa vajza që ju bë me minifunde e lule lojtarëve anglezë në aeroportin ‘Adem Jashari’, ngjalli reagime të ashpra në drejtim të tyre.


Kjo pritje u pa si ekzagjeruar nga vajzat në aeroportin e Prishtinës, madje u komentua edhe nga Ambasador, politikanë e shumë analistë të ndryshëm duke e kritikuar këtë.

Por, gruaja e Ramush Haradinajt, Anita Haradinaj i ka dalur në mbrojtje atyre vajzave dhe menagjmentit të aeroportit duke thënë se ato nuk po shkon në xhami që kishin veshur minifunde.

“Sa i përket minifundeve ato nuk po shkonin në xhami”, tha Haradinaj në RTV Dukagjini.