Arrestohet 18-vjeçari nga Tophanja i dyshuar për disa vjedhje të rënda

Sot në lagjen Tophane në Prishtinë, hetuesit policorë të stacionit Policor Qendra, të cilët (me rroba civile) janë të përfshirë ne Planin Operativ për Parandalimin dhe Zbulimin e vjedhjeve, kanë arrestuar një person të dyshuar për për disa vjedhjeve të rënda.


Rastet kanë ndodhur në periudha dhe lokacione të ndryshme, kryesisht në rajonin e Prishtinës.

“Ka qenë reagimi i shpejtë i hetuesve në ai që ka rezultuar me arrestimin e të dyshuarit:
– E.G . mashkull, 18 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës.

Personi i dyshuar me rekomandimin e prokurorit të shteti është dërguar në mbajtje, përderisa hetuesit po kryejnë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore e procedurale lidhur me 9 raste të vjedhjeve të rënda ,që dyshohet të jetë i përfshirë i arrestuari”, njofton Policia e Kosovës.