Arrin në Kuvend ‘treshja’ e LDK-së, Agim Veliu, Avdullah Hoti e Driton Selmanaj

Tre deputetët e LDK-së, që dolën kundër vendimit të partisë për të marrë pjesë në procesin e zgjedhjes së presidentit, kanë arritur në Kuvend.


Avdullah Hoti, Agim Veliu dhe Driton Selmanaj nuk kanë ndërruar qëndrim, sipas shefit të tyre të Grupit Parlamentar, Arben Gashit, që para gazetarëve tha se vendimi i tyre është i njëjti sikurse dje, njofton Klan Kosova.

Këtë e ka thënë edhe vetë Selmanaj duke hyrë në sallë.

“Nuk jam person që i ndërroj qëndrimet”, tha shkurt ai.

Të njëjtën e ka deklaruar edhe Veliu se qëndrimi i tij mbetet po i njëjti.