Kontroll në Qeveri, nuk lejohet hyrja pa dëshminë e vaksinimit ose testit negativ

Që nga sot asnjë person në institucione publike nuk futet dot nëse nuk ka dëshminë e vaksinimit ose testing negativ jo më të vjetër se 72 orë.


Gazeta Online “Reporteri.net” ka siguruar një fotografi, ku kontrollet po bëhen në hyrje të objektit të Qeverisë.

Gjithashtu jo vetëm zyrtarët, por asnjë person nuk po lejohet të futet pa pasur si dëshmi testin negatic, ose dëshminë e vaksinimit.

Ndërkohë, janë paralajmëruar se ata që nuk sjellin dokumentet e kërkuara nuk do të lejohen të hyjnë në vendin e punës dhe mungesa nuk do të konsiderohet e arsyeshme, gjë që pastaj edhe pritet të ketë sanksione të parapara me ligj dhe rregullore./Reporteri.net/