BE-ja uron presidenten e re të Kosovës: Rifilloni reformat e BE-së dhe angazhohuni në Dialog

Bashkimi Evropian e ka uruar presidenten e re të Republikës së Kosovës, Vjosa Osmanin.


BE përmes Twitterit kanë thënë që presin të punojnë ngushtë me presidenten e re.

“Urime për Vjosa Osmanin në zgjedhjen e saj si presidente të Kosovës. BE pret që të punojë ngushtë me presidenten Osmani dhe institucionet e sapo konsoliduara të Kosovës. Kosova tani duhet të rifillojë reformat e BE-s dhe të angazhohet në dialogun e lehtësuar nga BE“, thuhet në urimin e tyre për presidenten Osmani.