Bekim Jashari: Kullat në gjendje të keqe, natyra po i ruan

Qeveria Kurti ditë më parë themeloi Komitetin për të vlerësuar gjendjen e Kullave të Jasharajve në Prekaz, që do të kryesohet nga kryeministri Albin Kurti.


Por kjo nuk është diç e re pasi Komitet ishte formuar edhe nga qeveria Haradinaj dhe ajo Hoti, por që nuk u punua asgjë në Kulla që ato të mos rrezikojnë shembjen.

Se gjendja në Kulla është jo e mire e thotë edhe vet Bekim Jashari, kryetar i Skenderajt, dhe djali i heroit Hamëz Jashari.

“Vetëm po shkon duke u përkeqësuar gjendja e objekteve, natyra është ka i ruan, përndryshe gjendja statike është jo stabile”, ka thënë Jashari në intervistën REPORTERI N’KOMUNA.

Ai ka thënë se Komplekti është në komptencat e qeverisë nga pasufta.

/ Reporteri.net/