Berisha: Gjendja e zyrtarëve të helmuar vazhdon të jetë stabile

Drejtoresha e Klinikës Infektive në QKUK, Lindita Ajazaj-Berisha, ka deklaruar se gjendja e zyrtarëve të helmuara vazhdon të jetë stabile.


Tutje Berisha theksoi se disa prej tyre kanë pasur vjellje, e disa të tjerë kruarje dhe skuqje të lëkurës, shkruan Reporteri.net

“Mirëpo, zyrtarët vazhdojnë të kenë përkujdesin mjeksorë”, ka thënë Berisha.

Gjitashtu drejtoresha e Klinikës Infektive tha se jemi duke i pritur rezultatet e alergjisë.

Reporteri.net