Bundestagu gjerman takon sot për herë të parë liderët e partive politike në Kosovë pas zgjedhjeve

Pjesëtarët e parlamentit gjerman – Bundestag, do të takohen sot me liderët e partive politike për herë të parë pas zgjedhjeve.


Lajmin e bëri të ditur ambasadori gjerman, Christian Heldt, përmes një postimi në Twitter. Ai shkruan se do të jenë parlamentarët e parë gjermanë që do të flasin me drejtuesit e partive politike pas zgjedhjeve.

Sipas Heldt, thuhet se në takim do të flitet për parandalimin e krizave civile, shoqërive civile, perspektivat për vendin si dhe rajoni do të jetë në fokus.