Daçiq: Në seancën e Këshillit të Sigurimit, do t’i njoftojë të gjithë për gënjeshtrat e Prishtinës

Ivica Daçiq tha sot se seanca e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për të diskutuar situatën në Kosovë do të mbahet më 31 tetor.


Ministri i Jashtëm serb Ivica Daçiq tha sot se seanca e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për të diskutuar situatën në Kosovë do të mbahet më 31 tetor.

“Definitivisht, seanca do të mbahet më 31 tetor dhe unë do të marrë pjesë. Në fund edhe përfaqësuesit e Prishtinës kanë konfirmuar pjesëmarrjen e tyre”, deklaroi Daçiq për mediat serbe

Ai ka thënë se shtetet anëtare do t’i njoftojë me gjendjen aktuale në Kosovë, me numrin e incidenteve që kanë ndodhur, rastin e helmimit të zyrarëve në qendrën e numërimit të votave dhe siç ka thënë ai, gënjeshtrave të mëdha që vijnë nga Prishtina.