Deklarohet Hajrulla Çeku pasi u bë ministër i Kulturës

Hajrulla Çeku është votuar dje Ministër i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit.


Pas emërimit në këtë pozitë, Çeku e ka bërë një koment të shkurtër në profilin e tij në rrjetin social Facebook.

Ai ka publikuar një fotografi të kabinetit qeveritar.

Çeku ka shkruar, “Albin Kurti, kryeministër i Kosovës. Na priftë e mbara dhe dalshim faqebardhë”.