Demi: Në emër viktimave negocion Thaçi me aktakuzë për krime, kurse në emër të ushtruesve të gjenocidit negocion “pacifisti” Vuçiq!

Analisti politik Agron Demi, ka komentuar dorëzimin e aktakuzës nga Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) që u paraqiten tek Dhomat e Specializuara të Kosovës (DHSK) për presidentin e Kosovës Hashim Thaçi dhe ish-kryetarin e Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli.


Demi tha se tani në negociata në Washington, në emër të viktimave negocion Thaçi me aktakuzë për krime, kurse në emër të ushtruesve të gjenocidit negocion “pacifisti” Vuçiq!

Demi shtoi se kjo është një përmbysje e tmerrshme.