Deputetët nisin të mblidhen në Kuvend

Në ora 10:00 pritet të fillojë seanca konstituive e legjislaturës së tetë në Kuvendin e Kosovës. Tashmë në objektin e Kuvendit kanë filluar të hyjnë deputetët e legjislaturës së re.


Kujtim Shala, Bekë Berisha, Saranda Bogujevci, Duda Balje, Agim Veliu, Anton Quni, Emilia Redzepi, Mefail Bajqinovci dhe të tjerë deputetë tashmë veçse kanë hyrë në Kuvend.

Në Kuvend ka hyrë edhe deputeti nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Pal Lekaj.

Edhe Igor Simiq nga Lista Serbe ka arritur në ambientet e Kuvendit.