Deputetja e PDK-së: Tërheqja e Ligjit pa kërkimfalje është përbuzje e radhës me opozitën dhe publikun

Deputetja nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Blerta Deliu-Kodra, pas tërheqjes së ndryshimeve në Ligjin për Zgjedhje nga ana e VV-së, ka deklaruar se nuk “Nuk arsyetohet tërheqja e Ligjit pas dështimit të kalojë me procedurë të përshpejtuar.”

Kështu është shprehur vetë Deliu-Kodra përmes një postimi në llogarinë e saj në Facebook.

“Tërheqja e Ligjit pa kërkimfaljen nuk është veprim i sinqertë politik, pos përbuzje e radhës me opozitën dhe gjithë publikun”, ka shkruar ajo.