Driton Selmanaj, i vetmi deputet që abstenoi për rezolutën që ndalon mbajtjen e referendumit të Serbisë në Republikën e Kosovës

Kuvendi i Kosovës ka miratuar rezolutën kundër organizimit të referendumit serb në Kosovë.

Për miratimin e kësaj rezolute kanë qenë 76 vota për, asnjë kundër dhe një abstenim.

Driton Selmanaj i LDK-së, i vetmi deputet që abstenoi për rezolutën që ndalon mbajtjen e referendumit të Serbisë në Republikën e Kosovës.

Kjo rezolutë përmban gjithsej 8 pika.