Duda Balje: Drejtësi për çdo viktimë, për çdo të pagjetur

Me rastin e Ditës së personave të pagjetur, deputetja nga komuniteti boshnjak, Duda Balje, ka kërkuar drejtësi për çdo viktimë dhe person të zhdukur.


Balje thotë se dy dekada pasluftës, çështja e të pagjeturve vazhdon të jetë një brengë për shoqërinë.

Postimi i saj pa ndërhyrje:

Drejtësi për çdo viktimë, për çdo të pagjetur.

Dy dekada pas luftës çështja e të pagjeturve ende është brengë e shoqëris tonë.

Ndërgjegjëja ndërkombëtare duhet të ringjallet për hirë te familjarve të të pagjeturve, por edhe shoqëris dhe shtetit dhe botës. Secila viktimë meriton qetësin familjare e jo ankthin e përditshëm!

Duda Balje