E mitura që ishte raportuar e zhdukur në Gjilan kthehet në shtëpi, thotë se e ka kaluar natën me një burrë

Policia e Kosovës ka njoftuar se e mitura nga Gjilani që ishte raportuar si e zhdukur është kthyer në shtëpi.


Ajo ka deklaruar se e ka kaluar natën me një burrë, i cili është arrestuar dhe dërguar në mbajtje.

“Gjilan 05.05.2021 – 15:10. Me 07.05.2021 lidhur me rastin viktima e rastit femër kosovare është kthyer në shtëpi dhe sipas saj ajo kishte kaluar natën me një mashkull kosovar. Policia ka arrestuar të dyshuarin i cili ka pohuar veprën në fjalë. Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje”, ka njoftuar Policia.