Edhe Vjosa Osmani ishte e pranishme në ceremoninë ku Thaçi dekoroi Grenellin

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ishte e pranishme në marrëveshjen e nënshkruar mes kryeministrit Avdullah Hoti dhe delegacionit të SHBA-së.


Osmani, poashtu ishte e pranishme në pranimin e medaljes nga Grenell.

Kujtojmë që Osmani dhe Grenell kanë pasur disa polemika në rrjetin social Twitter. Grenell kishte thënë për Osmanin që të mos merrej me simbolizma pasi që ato “nuk paguajnë qeranë”.