Edi Rama uron Vjosa Osmanin: Kosova përmbylli kuadrin institucional

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka përshëndetur zgjedhjen e Vjosa Osmanit si presidente e Kosovës.


Rama thotë se zgjedhja e Presidentes së re të Kosovës dje nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, përmbyll kuadrin institucional të vendit dhe garanton qëndrueshmërinë e nevojshme për t’u fokusuar tek puna për realizimin e programit qeverisës.

Kryeministri Rama postim ne Twitter:

Zgjedhja e Presidentes së re të Kosovës dje nga Kuvendi i Republikës së Kosovës, përmbyll kuadrin institucional të vendit dhe garanton qëndrueshmërinë e nevojshme për t’u fokusuar tek puna për realizimin e programit qeverisës! Qoftë një punë e mbarë dhe e suksesshme për popullin!