Enver Hoxhaj e Bedri Hamza braktisin seancën për votimin e Presidentit, dalin nga salla

Deputetët e PDK-së, Enver Hoxhaj e Bedri Hamza, janë larguar nga salla e Kuvendit ku po nisë për pak votimi për shefin e ri të shtetit.


Hoxhaj dhe Hamza në sallë kanë qëndruar vetëm deri sa i pari, ka dhënë një fjalim para deputetëve të Kuvendit.

U.d. i Kryetarit të PDK’së, në fjalimin e tij tha se VV dhe LDK qysh sot janë në koalicion, duke aluduar në prezencën e deputetëve të LDK-së në sallë për Votimin e Vjosa Osmanit për Presidente.

Enver Hoxhaj dhe Bedri Hamza marrin pjesë në seancën për zgjedhjen e presidentit