Enver Hoxhaj dhe Bedri Hamza marrin pjesë në seancën për zgjedhjen e presidentit

Ushtruesi i detyrës së kreut të Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, dhe deputeti i kësaj partie, Bedri Hamza, janë të pranishëm në seancën e jashtëzakonshme kur pritet të votohet për zgjedhjen e presidentit.


Deputetët e tjerë të PDK-së nuk shihen të pranishëm në sallë, shkruan Reporteri.net.

PDK kishte deklaruar se nuk marrin pjesë në këtë seancë.