Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë…

Nëse po pyesni veten se si do t’i kaloni këto ditë të ftohta dimri, mënyra më e lehtë është duke mbështjellur duart rreth një filxhani të ngrohtë me çokollatë të nxehtë…

Një kombinim i pluhurit të kakaos dhe copëzave të çokollatës e bëjnë këtë çokollatë të nxehtë më të shijshme dhe të pa rezistueshme.

Përveç shijes së mrekullueshme dhe ngrohtësisë që jep kjo çokollatë e nxehtë, në të ju presin edhe shumë vitamina dhe minerale të nevojshme për të tejkaluar këtë periudhë të vitit sa më lehtë dhe pa ftohje.

Pluhuri i kakaos është gjithashtu i pasur me flavanole, një përbërës bimor që kontribuon në uljen e niveleve të presionit të gjakut, zvogëlimin e rrezikut të sulmit në zemër, kancerit dhe goditjes në tru, dhe përmirësimin e humorit dhe njohjes mendore.

Thjesht një filxhan me çokollatë ju bën të lumtur, prandaj të përmbyllim këtë vit me aromën më të mirë..Prince Hot Chocolate.

*Artikull i sponsorizuar