Fik se fik bile me muzikë: Të karantinuarit në konvikte ia krisin këngës përsëri

Këngëtari shqiptar Robert Berisha dhe menaxheri i Taynes, Rinor Hykolli janë në mesin e të karantinuarve në konviktet në Prishtinë.


Ky vendim erdhi nga qeveria, pas shpërthimit të koronavirusit në vendin tonë.

Minuta më parë, Rinori ndau një video ku shihen një grup njerëzish duke kënduar, madje edhe shumë afër njëri-tjetrit.

Kujtojmë që veprimi i tyre është në kundërshtim me rregullat e karantinimit.