Fotoja e ditës: Njësia Speciale e Kosovës dhe veteranët kroatë me shqiponjën dy krenare

Një grup motoristësh kroatë shumica e të cilëve janë veteranë lufte po qëndrojnë në Kosovë


Pas një mikpritje në Prizren, ata mbrëmë ishin mikpritur në një restaurant në Milloshevë.

Pas një darke, ata janë surprizuar nga policët e Njësisë Speciale të Kosovës të cilët janë takuar me ta, duke i falënderuar për vizitën në Kosovë.

Në fund ata janë fotografuar së bashku duke bërë simbolin e shqiponjës.