Funksionarët shqiptarë e presin Papa Françeskun me flamur kuq e zi e me plis në kokë

Zëvendës ministri i punëve të brendshme, Agim Nuhiu, zv/ministrja e financave Shirete Elezi, Besir Dehari dhe disa funksionarë tjerë shqiptarë që kanë marrë pjesë në meshën e Papa Françiskut në sheshin e Shkupit, e kanë pritur Para Françeksun me flamurin kombëtar shqiptarë.


Me këtë rast ata janë fotografuar me flamurin kuq e zi, dhe me disa fëmijë me plis.

Bashkë me ta është fotografuar edhe profesori Ylber Sela, i cili pritet të udhëheqë institucionin për zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve.

Ndrysh ditë më parë Papa Françesku kishte deklaruar se vizitën e tij në Maqedoninë e Veriut ia dedikon Nënë Terezës.