Gani Geci kërkon largimin e Isa Mustafës: Në krye të partisë të vije Kujtim Shala

Ish-deputeti i LDK-së, Gani Gaci e ka uruar Shpejtim Bulliqin për fitoren në Podujevë.


Geci hapur ka kërkuar që Isa Mustafa të largohet nga kreu i partisë dhe në këtë pozitë të vije Kujtim Shala.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se nësen nuk ndodhë kjo trendi i rënies së LDK-së do të vazhdojë.

Postimi i tij:

“Urime fitoren Shpejtim Bulliqi, LDK-në që 14 vjet prej vdekjes së presidentit Rugova e këndej e kanë mundur vet LDK-ja.

Fatmir Sejdiun dhe kompaninë e tij e ka mundur Fatmir Sejdiu dhe kompania e tij.
Isa Mustafën dhe kompaninë e tij e ka mundur Isa Mustafa dhe kompnia e tij.

LDK-së i duhet një reformë e thellë një pushim opozitarë dhe nga nji proces i rregullt zgjedhorë brenda partiak krye te saj duhet të vijë akademik si Kujtim Shala pikë. Për ndryshe trendi i ramjes do të jetë i pa ndalshëm.