Gjendja alarmante: Mbi 50 aksidente ndodhën brenda 24 orëve në Kosovë

Policia e Kosovës është duke realizuar disa plane operative që kanë të bëjnë me sigurinë në trafik.


Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet kanë ndodhur 54 aksidente, një me fatalitet, 19 me të lënduar dhe 35 aksidente me dëme materiale.

Gjatë kësaj kohe policia ka shqiptuar 1 mijë e 590 gjoba për të gjithë ata që kanë rënë ndesh me rregullat e trafikut.