Gjini në Ditën e Çlirimit të Gjakovës: Liria u pagua shtrenjtë, me gjakun e dëshmorëve dhe martirëve të lirisë

Kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini, ka uruar qytetarët e Komunës që ai udhëheq, Ditën e Çlirimit.


Ai nëpërmjet një postimi në Facebook tha se në këtë datë të shënuar, reflektojmë se liria u pagua shtrenjtë, me gjakun e dëshmorëve dhe martirëve të lirisë.

“Asnjëherë nuk do të harrojmë sakrificën e tyre, por edhe obligimin tonë të përbashkët që të punojmë me nder që të bëjmë Kosovën një vend më të mirë për të jetuar”, tha Gjini.