Halil Kastrati nis aksion humanitar, do të ndihmojë familjet nevojtare në gjithë Kosovën

Humanisti, Halil Kastrati ka nisur një aksion të madh për tu ndihmuar familjeve nevojtare në të gjitha komunat e Kosovës.


“Aksioni do të vazhdojë çdo ditë nëpër familjet nevojtare në krejt komunat e Kosovës, sot kemi filluar me familjet që janë të regjistruara në kuzhinen tonë – Prizren. Stafi jonë është i përgatitur me të gjitha masat mbrojtëse për të arritur tek të gjitha familjet nevojtare. Lusim Zotin që sa më shpejtë të kalon kjo gjendje, të na e lehtëson punën dhe t’i shpërblen bamirësit. O Zot ruaje popullin tonë dhe mbarë njerëzimin”, ka shkruar ai në Facebook.

Aksion i madh !Ne sot filluam me aksion te madh humanitarAksioni do te vazhdoje çdo dite neper familjet nevojtare ne…

Publiée par Halil Kastrati sur Mardi 17 mars 2020