Haxhiu-Kurtit: Tregoju njerëzve pse ke qenë në Binqë më 2004, me kë u takove dhe pse

Bekim Haxhiu, deputet i PDK’së  mbrëmë në DPD i ka kërkuar kryeministrit Albin Kurti që të mbajë premtimet e dhëna gjatë fushatës, transmeton Periskopi.


Tutje Haxhiu ka përmendur një vizitë të çuditshme të Kurtit në fshatin Binqë në vitin 2004, ku i thotë që të arsyetohet tash para qytetarëve se me kë është takuar atje.

‘’Tregoju njerëzve pse ke qenë në Binqë. U ndalu duke shku në fshatin Binq, është edhe raporti i policisë. Me kë u taku dhe pse u taku. Sepse aty fillon radikalizimi i Kurtit dhe VV’së.’’

‘’Unë kam kërku prej tij sqarimet dhe është e tij nëse do me sqaru apo jo”.