Hoti edhe njëherë tregon si arrihet rimëkëmbja ekonomike

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, sërish ka treguar asi arrihet rimëkëmbja ekonomike.


Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Hoti ka thënë se rimëkëmbja arrihet duke iu ndihmuar bizneseve të qëndrojnë në treg dhe mbajnë punëtorët në punë, shkruan Reporteri.net.

Po ashtu, ai ka thënë se rimëkëmbja arrihet duke iu ndihmuar familjeve në nëvojë, përmes dyfishimit të asistencës sociale dhe rritjes së pensioneve.

Ndryshe, sot është miratuar vendimi për 222 milionë euro për biznese dhe për familje, si dhe për komuna për arsim e për shëndetësi për të menaxhuar pandeminë.

Ky është postimi i tij i plotë:

Rimekembja arrihet duke iu ndihmuar bizneseve te qendrojne ne treg dhe mbajne punetoret ne pune. Rimekembja arrihet duke iu ndihmuar familjeve ne nevoje, siç jane ato ne kushte me te renda sociale, permes dyfishimit te asistences sociale dhe rritjes se pensioneve.

Sot kemi miratuar vendimin per 222 mil euro per biznese dhe per familje, si dhe per komuna, per arsim e per shendetesi per te menaxhuar me pandemine.

/Reporteri.net