Kastrati: Marrëveshja e Uashingtonit jo e keqe, por ka mundur të arrihet më shumë

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka thënë se marrëveshja e 4 shatotrit është jo e keqe, por se ka mundur të arrihet më shumë.


“Jam dëshpëru, jo pse e keqe, por ka mundur të arrihet më shumë. Po të mos ishte faji i skenës politike, tash do të ishte një marrëveshje që Serbia do ta njihte Kosovës, dhe në këtë aspekt e kemi lëshuar një mundësi”, ka thënë Kastrati në REPORTERI/INTERVISTA.

Ai ka thënë se marrëveshja e 4 shtatori nuk është bërë për konsum elektoral në Amerikë.

“Kosova dhe Serbia nuk e ngjallin kurreshtjen e qytetarëve të Amerikës”, ka deklaruar Kastrati.

Ai thotë se duhet të bëhet një marrëveshje që asnjë çështje nuk mbetet e hapur.

/Reporteri.net/.