Këta janë deputetët që votuan pro, dhe ata që s’votuan fare për ngritjen e pagës minimale

Kuvendi i Kosovës sot miratoi rezolutën e propozuar nga Partia Socialdemokrate për rritjen e pagës minimale.


Nga 93 deputetë prezent në sallë, 61 votuan pro, një abstenoi, kurse 31 deputetë që ishin prezent në sallë nuk votuan fare as pro as kundër dhe as nuk abstenuan, ndërsa 27 deputetë munguan në punimet e kësaj seance, shkruan Reporteri.net.

Reporteri.net ka siguruar listat që tregojnë se cilët deputetë votuan për, cili deputet abstenoi dhe cilët deputetë ishin prezent në sallë por nuk votuan fare, as pro, as kundër dhe as abstenim.

Më poshtë shikoni listat e votimit:Kujtojmë se më parë ishte organizuar edhe një peticion online duke kërkuar mbështetjen e qytetarëve për kërkesën që të ngritët paga minimale.