Këta janë emrat e nxënësve fitues në pesë komuna në garën e diturisë

Rreth 316,000 nxënës në Republikën e Kosovës kanë pasur mundësinë për treguar aftësitë e veta në art muzikor, art pamor, recitim, poezi, teatër, debat, ese hulumtuese.


Nga kjo garë nacionale dhe gjithëpërfshirëse, për herë të parë në Kosovë vetëm për garën në nivelin e shkollës kemi 14,800 fitues nga 29 komuna pjesëmarrëse.

Nga sot ka filluar shpallja zyrtare të listave të nxënësve fitues në nivelin shkollor për komunat e Kosovës, shkruan Reporteri.net.

Në komunën e Podujevës janë 1091 fitues, Mitrovicë Jugore 651, fitues, Dragash 343 fitues, Novobërdë 128 fitues dhe Hanit Elezit 178. Në total, numri i fituesve për këto komuna është 2391.

Të gjithë nxënësit fitues të vendit të parë do të shpërblehen me certifikatë e cila ka një dedikim të veçantë nga shkrimtari Ismail Kadare.

Ditëve në vijim do të publikohen listat e fituesve për komunat tjera.

Rezultatet e nxënësve në bazë të komunave mund t’i shikoni duke klikuar në linqet e mëposhtme:

Rezultatet në komunën e Podujevës

Rezulatet në komunën e Mitrovicës

Rezulatet në komunën e Hanit të Elezit

Rezultatet në komunën e Dragashit

Rezulatet në komunën e Novobërdës