Këto janë arsyet pse mbledhja e Qeverisë po mbahet në mëngjes

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka mbledhur sot në takim ministrat e kabinetit të tij qeveritar.


Mbledhja ka filluar nga ora 8.30 dhe do në rend dite ka 16 pika, shkruan Reporteri.net.

Këto janë çështjet për të cilat qeveria u mblodh që në mëngjes: