Komuna e Prishtinës nis largimin e kiosqeve në kryeqytet

Komuna e Prishtinës ka nisur largimin e kiosqeve që nuk janë në përdorim dhe të cilat janë të vendosura në pjesë të ndryshme të kryeqytetit.


Lajmin e ka bërë të ditur kryetari i komunës, Shpend Ahmeti, i cili ka shkruar në Facebook se po largohen kiosqet e vjetra të zbrazëta.

“Nëse ka të tilla në lagjet e juaja, ju lutem që ti lajmëroni në 080012233”, ka shkruar ai.

Përndryshe, këto kiosqe të cilat Ahmeti i quan të vjetra, ka raste që asnjëherë nuk janë përdorur që nga vendosja e tyre, para disa vite.

Po largohen kiosqet e vjetra të zbrazëta. Nëse ka të tilla në lagjet e juaja, ju lutem që ti lajmëroni në 080012233. #prishtina #kiosqet #mobileria #urbane

Gepostet von Shpend A. Ahmeti am Samstag, 22. Juni 2019