Kurti: Gazetarët e bëjnë të mundur të mësohet e vërteta

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë disa fjalë për për Ditën e Lirisë së Shtypit.


Ai në Twitter ka shkruar për këtë ditë duke thënë se gazetarët bëjnë të mundur që të mësohet e vërteta.

“Gazetarët bëjnë të mundur që ne të mësojmë të vërtetën. Puna e tyre është thelbësore për shëndetin dhe mbijetesën e demokracisë sonë, ashtu si edhe liria dhe autonomia e tyre për të ndjekur të vërtetën”, shkruan ai.

“Në Ditën e Lirisë së Shtypit ne i falënderojmë ata për rolin e tyre jetësor në mbajtjen e ne të informuar”, shtoi ai.