“Kurti nuk është në tokë të bukës”, Armend Muja i kundërpërgjigjet Enver Hoxhajt

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosjes, Armend Muja i është kundërpërgjigjur deklaratës së ushtruesit të detyrës së kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Enver Hoxhaj, i cili tha se ‘Albin Kurti nuk është në tokë të bukës’.


Muja në emisonin ‘DPT TE FIDANI’ në T7 tha se Hoxhaj nuk duhet të brengoset për dështimin e Kurtit, pasi ai, sipas tij, do ta ketë një mandat të suksesshëm.

“Por unë mendoj që Hoxhaj dhet ta ketë parasysh se Kurti është në krye të Qeverisë që 22 ditë, e di qe pritejt janë të mëdha. Unë ju siguroj, edhe Enver Hoxhajn që ai nuk duhet të brengoset për dështimin e Kurtit, ai do ta ketë një mandat të suksesshëm”, tha ai në T7.

Ushtruesi i detyrës së lideri të PDK-së në Pressing tha se kryeministri Kurti po dështon, dhe sipas tij, ky është dështim i thellë.