Kuvendi i Kosovës sot mban seancë plenare

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet sot, ku pritet të votohet përbërja e Komisioneve Parlamentare.


Në seancën që pritet të fillojë në ora 10:00, pritet të shqyrtohet Propozim-vendimi për formimin e komisioneve parlamentare.

Po ashtu do të ketë deklarime jashtë rendit të ditës, si dhe pyetje parlamentare.

Për shkak të situatës pandemike, mediet nuk do të lejohen të qëndrojnë në seancë, por vetëm në hollë të Kuvendit.