Kuvendi shkon në pauzë, do të verifikohen kushtet e kandidatëve për president

Me shumicë është autorizuar që të marrë punën Komisioni për Legjislacion për verifikimin e kushteve të kandidatëve të nominuar për president.


Kuvendi ka shkuar në pauzë prej 15 minutash.

Si kandidatë janë prezantuar Vjosa Osmani dhe Nasuf Bejta.