Ky është njëri nga policët serbë që u arrestua në aksionin e sotëm në veri

Në aksionin e sotëm të Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës, të përqëndruar kryesisht në veri të Mitrovicës janë arrestuar 19 punonjës të policisë, 11 prej tyre të nacionalitetit serb, 4 shqiptarë dhe 4 boshnjakë.


Po ashtu janë konfiskuar edhe gjëra të ndryshme ilegale që do të shërbejnë si prova materiale si armë, pajisje teknologjike dhe sasi parash.

Mediat serbe kanë publikuar emrat dhe fotografinë e njërit prej policëve që u arrestua në aksionin e sotëm të policisë në veri të vendit, transmeton Reporteri.net.

Bëhet fjalë për policin Veroljub Dimitrijeviq, fotografitë e të cilit janë publikuar më poshtë:

Fotografia e Veroljub DimitrijevicFotografia e Veroljub Dimitrijevic

Fotografia e Veroljub Dimitrijevic