Ky është vendimi i qeverisë që heq ndalesën e tubimeve në Xhamia e Kisha

Qeveria në detyrë e ka ndryshuar vendimin për ndalesën e tubimeve në hapësirat publike dhe private.


Vendimi është marrë në mbledhjen e radhës të Qeverisë së Kosovës.

Me ndryshimin e ri, Qeveria lejon që që nga nesër të rihapen edhe xhamitë dhe kishat për besimtarët.

Vendimi thotë se përkundër lejimit të këtyre aktiviteteve, qytetarët obligohen tu përmbahen rekomandimeve të IKShPK-së për mbajtje të distancës, maskës, etj..