Lajm i mirë: Nesër dalin pagesat e dyfishta për mbi 24 mijë familje në asistencë sociale

Nesër do të dalin pagesat e dyfishta të asistencës sociale për 24 mijë familje kosovare, shkruan Reporteri.


Lajmin e ka bërë të ditur vetë Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami.

Bajrami ka thënë se familjet në asistencë sociale marrin dyfishin e asistencës për tetor, nëntor dhe dhjetor.

Njoftimi i plotë:

Me kërkesë të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, sot Ministria e Financave ka proceduar pagesën për përfituesit e asistencës sociale për muajin tetor. Sipas vendimit të Qeverisë nr.10/33 të datës 28.09.2020 familjet në asistencë sociale marrin dyfishin e asistencës për tetor, nëntor dhe dhjetor.
Nga kjo masë përfituan 24,791 familje.
Mjetet dalin nesër gjatë ditës.

Edhe realizimi i kësaj mase u bë i mundshëm falë të gjithë atyre që paguajnë tatime e taksa.

Faleminderit shumë!