81 vota në kuti, përfundon rundi i parë i votimit për President

Ka përfunduar rundi i parë i votimit në Kuvend të Presidentit të ri të vendit. Në përpjekjen e tretë, për kuorum, më në fund është arritur që të sigurohen 81 vota në kuti, një votë më shumë sesa kërkohet. 


Praninë e 81 votave në kuti, e ka njoftuar Komisioni i deputetëve, i cili i numëroi dhe verifikoj ato, shkruan Reporteri.net.

“Në kuti janë 81 vota”, tha deputeti Sali Zyba, anëtar i komisionit për verifikim.

Pas pak pritet të jepet edhe rezultati i votimit, për dy kandidatët për President, Vjosa Osmani e Nasuf Bejta.