Lëshohet alarmi i emergjencës në veri, paralajmëron rrezik

Në mëngjesin e sotëm, policia e Kosovës ka filluar aksionin në veri të Mitrovicës për arrestimin e kontrabanduesve, ku urime të Reporterit bëjnë të ditur se është plagosur një policë si dhe janë arrstuar dhjetra persona.


E në këtë rast, në këtë pjesë, është lëshuar alarmi i emergjencës, i cili paralajmëron rrezik.

Ndërsa siç mësohet deri tani se me qindra serbë janë tubuar dhe kanë bllokuar magjistralen drejt Mitrovicës duke e bërë të pamundur transportimin e disa prej të arrestuarve.